Μοναδικές γεύσεις, ασύγκριτη ποιότητα.

Το Γνήσιον φέρνει ένα άρωμα Ανατολής στο τραπέζι σας.

Με σεβασμό και προσήλωση στην παράδοση, στο Κεμπαπτζίδικον το Γνήσιον χρησιμοποιούμε πάντοτε φρέσκα και αγνά ελληνικά προϊόντα, για να δημιουργήσουμε εύγευστα πιάτα που θα σας ταξιδέψουν σε άλλη εποχή.

Η φιλοσοφία μας

Με αφετηρία την κουζίνα της Μικράς Ασίας και πίστη στις αυθεντικές συνταγές που ταξίδεψαν από στόμα σε στόμα ανά τους αιώνες, δίνουμε νέα πνοή στην απόλαυση των αγαπημένων μας παραδοσιακών πιάτων. Με γνώμονα την ποιότητα και την αγάπη για το καλό φαγητό, σας προσφέρουμε μία πανδαισία γεύσεων που θα σας συναρπάσει.

Οι γεύσεις μας

Στο Κεμπαπτζίδικον το Γνήσιον, πικάντικα αρώματα συναντούν σπάνιες ποικιλίες μπαχαρικών, συνθέτοντας ασύγκριτες γευστικές απολαύσεις. Τα ζουμερά κεμπάπ σε σούβλα στα κάρβουνα, ο διαλεχτός παστουρμάς, το σουτζούκι και το παστουρμαλί με χειροποίητο φύλλο κρούστας είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που βεβαιώνουν το Γνήσιον των συνταγών μας.

Οι πιο “γνήσιες” συνταγές

Γνωρίστε τον κόσμο του κεμπάπ μαζί μας. Ορισμένες από τις δημοφιλέστερες εκδοχές είναι οι εξής:

  • Κασερλί κεμπάπ: Κιμάς από αρνί και μοσχάρι, αναμειγμένος με κομμάτια από κασέρι το οποίο λιώνει κατά το ψήσιμο.
  • Άδανα κεμπάπ: Κιμάς από αρνί σε συνδυασμό με μοσχάρι και ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά, πλασμένος σε μακρόστενα κομμάτια.
  • Κεμπάπ γιαουρτλού: Αρνίσιος και μοσχαρίσιος κιμάς, κομμένος σε μακρόστενα κομμάτια και περιχυμένος από σως γιαουρτιού και σάλτσα ντομάτας.
  • Σις κεμπάπ: Κομματάκια από αρνί, χοιρινό, μοσχάρι ή κοτόπουλο, περασμένα σε σούβλα και ψημένα μαζί με ντομάτα και πιπεριές.
  • Ισκεντέρ κεμπάπ: Αρνίσιος και μοσχαρίσιος κιμάς, πλασμένος σε μακρόστενα κομμάτια που συνοδεύονται από σάλτσα ντομάτας.